◎ huahana hou 22mm xb2 sereis pana pihi hoʻololi Nā pono

Hiki iā mākou ke uku i kekahi mau uku hoʻouna ke kūʻai ʻoe i nā huahana pihi ma o kahi loulou ma kā mākou pūnaewele.No laila hiki iā ʻoe ke hilinaʻi iā mākou.
Inā kūʻai ʻoe i kā mākou mea houpihi xb2, ua ʻike paha ʻoe he mau ʻokoʻa kona mai ka wā kahikopihi lay5.He mea maʻalahi ka hoʻolālā hoʻokuʻu wikiwiki no ka mea hiki iā ia ke wehe a hoʻokomo i ke ʻano poʻo, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke ʻano o ke poʻo o ke pihi kiʻekiʻe o kēia manawa i kēlā me kēia manawa.E hana wikiwiki a maʻalahi hoʻi kāu wili me kekahi o nā pihi hoʻokuʻu wikiwiki maikaʻi loa no nā pihi xb2.

E hoʻohana i ka hoʻokuʻu wikiwiki22MM pihie koho mai nā kala like ʻole, no laila hiki iā ʻoe ke koho i ka mea i kūpono i kāu punahele.ʻO kēia pihi he 45-degree elevation screw design, a ʻo ka module paʻa ponoʻī ka lōʻihi me ka module hoʻolaʻa ponoʻī, ma kahi o 61mm wale nō ka lōʻihi.E koho i ke pihi pihi 22mm no kāu moʻo xb2.

Loaʻa kēia mau pihi 22MM i ka nui o nā ʻano poʻo 6 a ua hana ʻia lākou i nā mea kiʻekiʻe kiʻekiʻe e ʻoluʻolu, wai a me ka ʻoluʻolu i ka paʻi.Loaʻa i kēlā me kēia pihi kahi paʻi wikiwiki a me kahi kumu wili.

Hana ʻia ka pūpū me nā mea ʻilika maikaʻi.Loaʻa iā ia ka volta ikaika a me ka hana wai.He ʻeono kala a me ke ʻano o nā ʻano pihi: ke poʻo palahalaha, ke poʻo kiʻekiʻe, ke poʻo haʻi,poʻo kū pilikia, pihi kī, puʻupuʻu.Eia hou, aia kona poʻo i kahi mea hoʻoheheʻe wai i kūkulu ʻia, a ʻo ka panel poʻo he wai wai a hiki i ip65.No laila, hiki ke hoʻohana ʻia i kahi kaiapuni me ka wai i ka manawa pōkole.

ʻO ke poʻo pālahalaha22MM pihi plastikHiki ke hoʻopilikino ʻia ke poʻo me nā hiʻohiʻona logo hoihoi a me nā kala, e like me ka lako mana, peʻahi, uila, a me nā mea ʻē aʻe. helu o kā mākou huahana.

Hiki ke koho ʻia nā pihi moʻo Xb2 mai ʻekolu mau mea: plastic, Brass Chrome Plated, nā pihi plastik pena, a me nā ʻano mea pūpū e hana ai i ke kī kī kūpono loa iā ʻoe.